Sfeervolle houtstripwanden uit Houten

FTP Houten Vloeren uit Houten levert ook de laatste trend op het gebied van wandbekleding: houtstripwanden. Een houten wand van houtstrips geeft een unieke uitstraling aan uw interieur. Deze wanden zijn perfect voor een landelijke keuken of eetkamer, een romantische slaapkamer of een stoere kinderkamer. Lees snel verder om meer te leren over deze bijzondere wandbekleding of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Houtstripwanden

Houtstrips zijn ook bekend als 3D-houten wandbekleding, woodstrips, steenstrips, teakwall of wallcladding. Ze zijn gemonteerd op panelen van maximaal 2,5 cm dik om de wand te vormen. Door één muur of een strook op een muur te bekleden met houtstrips wordt direct een bijzonder effect gecreëerd. 


Houtstrips geven ook plafonds, kasten, deuren of tussenwanden een spectaculair aanzien. Ze besparen energie door de isolerende werking en ze dragen bij aan akoestische demping. Houtstrips geven warmte en een rustig en ruimtelijk effect aan uw interieur. Uw muur is spannend om te zien zonder dat u extra kunst of versiering aan hoeft te brengen. 


Bent u benieuwd welke soort houten wand het mooist in uw interieur zal staan? Neem contact op met FTP Houten Vloeren uit Houten voor vrijblijvend advies.