Kunststof, laminaat en houten trappen in Wijk bij Duurstede

Hebt u een trap die een nieuw uiterlijk verdient? Of wilt u een geheel nieuwe trap in uw woning laten plaatsen, bijvoorbeeld na een verbouwing? FTP Houten Vloeren in Wijk bij Duurstede plaatst graag uw nieuwe trap. Wij werken met houten trappen van Stair Solutions en kunststof en laminaat trappen van Maestro Steps. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, van een sfeervolle en duurzame trap van hout tot een trap gedecoreerd met patroonstickers. Lees snel verder om meer te leren over onze trappen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Laat u direct adviseren!

Laminaat of kunststof trappen

Hebt u een versleten trap of een trap die aan een opknapbeurt toe is, dan kunt u naast lakken of stofferen ook denken aan een 
opknapbeurt met kunststof of laminaat traptreden en stootborden. Hierdoor krijgt uw trap weer een hele nieuwe uitstraling, zonder een ingrijpende verbouwing en zonder ingrijpende kosten. 


Uw nieuwe kunststof trap heeft de prachtige uitstraling van hout, steen of tegels, maar is al kant-en-klaar afgewerkt. Na de traprenovatie is de trap meteen weer beloopbaar. De hoeveelheid overlast is dus minimaal! Daarnaast blijven deze trappen langdurig mooi en zijn ze zeer makkelijk te onderhouden en schoon te maken,

Houten trappen

Hout blijft een van de mooiste materialen voor vloeren en trappen. Een houten trap heeft een natuurlijke en karakteristieke uitstraling en is leverbaar in verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit diverse houtsoorten en diverse kleuren, van licht tot donker. FTP Houten Vloeren uit Wijk bij Duurstede geeft u graag advies over de houtsoort die het beste bij uw interieur past. 


Een houten trap is watervast en heel stabiel. De houten treden blijven vlak en krimpen of scheuren nagenoeg niet. Wist u trouwens dat hout van nature geluiddempend is? Een houten trap zorgt dus voor een bijzonder prettige woonomgeving. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor houten trappen? Neem dan gerust contact met ons op.